دستگاه EDS ، جایگزین چاه ارت

3,000,000 تومان

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

تولید کننده سیستم های EDS ، جایگزین کامل چاه ارت در تجهیزات
داشتن ارت مناسب در محل قرارگیری تجهیزات باعث عملکرد صحیح دستگاه و حفاظت از آن می شود.دستگاه EDS ، به دلیل حساسیت و دقت بالا در عملکرد برای دستگاههای حساس ، بسیار حائز اهمیت است.
موارد مصرفی این دستگاه در تجهیزات ابزاردقیق ، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی ،تجهیزات سروری شعب بانکی و خودپردازها ، تجهیزات IT و سروری ، تجهیزات حفاظتی و امنیتی ، صنایع مخابراتی ووابسته ، ماشین های سیار ودیزل ژنراتورها می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر مرکزی شرکت واقع در پژوهشگاه نیرو (مرکز توسعه و فن آوری صنعت برق و انرژی ایران) تماس برقرار نمایید تا به صورت رایگان از خدمات کارشناسی این شرکت بهره مند گردید .
سانا صنعت کنزا ، پیشگام در طراحی و تولید سیستم های حفاظتی الکتریکی و الکترونیکی ، مطابق با آخرین استاندارهای روز جهان
تلفن تماس :77135837 -77135838
همراه : 09392100127

شناسه آگهی : 4345e00a2806d5b5

نظرات